Lansam “sezonul iubirii”! Premiem cupluri fericite de “beneficiar + proiect de succes”!

14 feb. 2013

Aveti un proiect frumos finantat din fonduri europene sau cunoasteti un proiect despre care merita sa povestim? Scrieti-ne despre el si/sau ajutati-ne sa il promovam pe www.proiecte-structurale.ro si aveti sansa sa castigati un loc la urmatorul curs de Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene  (certificat ANC - cod COR 242213) organizat de Structural Consulting™ Group - www.proiecte-structurale.ro.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va detaliati proiectul pe www.proiecte-structurale.ro incepand de astazi, 14 februarie, si pana pe 24 februarie 2013, ora 23.59!

Pasi de urmat

1. Creare cont
  • In primul rand, trebuie sa va inregistrati personal pe site. Acest lucru se face usor, prin completarea formularului din sectiunea „Inregistrare”. Dupa inregistrare, veti putea oricand sa modificati informatiile furnizate la acest pas.

2. Adaugare proiect
  • Dupa ce va creati contul, veti fi automat inregistrat pe site, iar din acest moment puteti sa detaliati proiectul accesand sectiunea promoveaza-ti proiectul din meniul principal sau ”adaugare proiect” din sumarul contului;
  • Rubricile marcate cu ”*” sunt obligatorii pentru a putea incarca detalierea proiectului pe site;
  • Pentru ca impactul vizual sa creasca, va rugam sa incarcati pana la 5 poze care sa ilustreze activitati din proiect!
  • Dupa ce completati toate detaliile relevante pentru proiect, apasati butonul ”trimite”.

3. Confirmare inscriere in concurs
  • Dupa ce va detaliati proiectul, veti primi un email din partea noastra cu linkul catre pagina vizibila din site actualizata cu datele furnizate, precum si cu numarul de inscriere in concurs. Pe 25 februarie, cu ajutorul random.org, vom extrage castigatorul si-l vom anunta pe site!

Pentru orice nelamuriri legate de procesul detalierii proiectelor in cadrul portalului, te rugam sa ne contactezi folosind rubrica „contact” a www.proiecte-structurale.ro. Spor la impartasit experiente si multa bafta!

Echipa www.proiecte-structurale.ro

Nu ne-ai dat inca "Like" pe facebook? Ne gasesti aici si aici