MOLIPSESTE-TE si tu…de la proiecte-structurale.ro!

29 oct. 2012

Structural Consulting™ Group a lansat astazi, 29.10.2012, un nou portal de informare, www.proiecte-structurale.ro, o baza de date cu TOATE proiectele finantate din fonduri structurale si de coeziune prin cele 7 programe operationale ale Romaniei (POR, POSDRU, PODCA, POSCCE, POS Transport, POS Mediu si PO Asistenta Tehnica). www.proiecte-structurale.ro va fi actualizat lunar si isi propune sa devina principalul instrument online de informare cu privire la proiectele finantate din fonduri europene in Romania, finalizate sau aflate inca in implementare. Cu ajutorul filtrelor de cautare, www.proiecte-structurale.ro te ajuta sa cunosti, de exemplu, care sunt cele mai mari proiecte finantate pana in prezent in Romania sau cate proiecte pe turism au primit bani europeni.

S-au adunat atatea rele in ultima perioada despre gestionarea fondurilor structurale in Romania incat noi, toti cei implicati in acest domeniu, ar trebui sa reactionam, aratand si proiectele frumoase din Romania finantate din bani europeni. Sunt foarte multe, dar, din pacate, insuficient cunoscute. Portalul www.proiecte-structurale.ro va deveni o veritabila comunitate a proiectelor si oamenilor, adica a proiectelor frumoase, care genereaza valoare adaugata, precum si a oamenilor cu suflet, a celor mandri de proiectele lor.” (Dragos Jaliu, initiatorul www.fonduri-structurale.ro si www.proiecte-structurale.ro, Managing Partner Structural Consulting™ Group).

Saptamanal, portalul www.proiecte-structurale.ro va face cunoscut tuturor “Proiectul saptamanii”. Aceasta sectiune va promova cate un nou proiect de succes si cu impact real, scris si implementat in Romania, de catre oameni cu suflet si dedicati. Acesta va fi ales dintre proiectele inscrise pe site prin intermediul sectiunii „Promoveaza-ti proiectul!”, oferind, astfel, tuturor celor care sunt mandri de ceea ce au realizat cu fonduri europene, posibilitatea sa isi faca cunoscut proiectul.

www.proiecte-structurale.ro este si un spatiu in care, odata ce intri, nu ai cum sa nu te molipsesti. www.proiecte-structurale.ro ofera tuturor celor interesati in finantarea europeana posibilitatea sa navigheze printre proiecte, povesti si oameni!” (Dan Barna, Managing Partner Structural Consulting™ Group).

www.proiecte-structurale.ro cuprinde si o sectiune de “Stiri” unde sunt prezente informatii de ultima ora, relevante pentru implementarea proiectelor din fonduri europene.
 

Despre noi


Structural Consulting™ Group este unul dintre furnizorii importanti la nivel national in domeniile consultantei si trainingului in accesarea de fonduri europene, management si implementare de proiecte. Asumandu-si un rol activ in promovarea „dezvoltarii prin proiecte”, in 2006, compania a lansat, sub motto-ul „Informatie in sprijinul ideii tale!”, portalul www.fonduri-structurale.ro.

Acesta a devenit in scurt timp lider de informare electronica si sursa de referinta privind fondurile europene in Romania. Cu o comunitate de circa 50.000 de utilizatori unici pe luna, peste 300.000 de afisari lunare si circa 35.200 de abonati la newsletter, www.fonduri-structurale.ro isi pastreaza pozitia fruntasa pe aceasta piata.

Contact:
Structural Consulting™ Group
Adresa: Str. Dionisie Lupu nr. 53/15, sector 1, Bucuresti
Tel/Fax: 021 311 5911;
Tel. Dragos Jaliu: 0722 202 037;
E-mail: structuralcg@fonduri-structurale.ro
Website: www.fonduri-structurale.ro
www.proiecte-structurale.ro
www.structural-consulting.ro

Ne gasiti si pe: